Matheus – lever för fotbollen

Matheus – lever för fotbollen

Matheus - kund hos Anatomic”Matheus är född 02 och har ända sedan han lärde sig att gå älskat att lira boll. Hans enda mål är att bli fotbollsproffs och så har det varit de senaste fem åren. 2010 drabbades han tyvärr av tilltagande smärtor i hälarna vilket gjorde att han till slut inte kunde springa längre. Han mådde väldigt dåligt av det då hans stora passion är fotboll.

Vi fick tips om Anatomic och kontaktade dom. Vi fick träffa Uffe som snabbt konstaterade att Matheus hade känsliga hälben och ’mjuka’ fötter vilket medförde att han inte sprang rakt utan mer på insidan av foten än på undersidan med kraftiga smärtor som resultat.

Med inläggen minskade smärtan och han är numera besvärsfri och han kan numera både spela matcher och springa längre sträckor utan problem. Vi har nu valt att låta Anatomic gjuta upp ytterligare ett par nya inlägg inför inomhussäsongen i förebyggande syfte. Vi anser att det är den bästa försäkringen mot nya problem då inomhussäsongen sliter mer på fötterna pga hårdare underlag.”

Johan, pappa till Matheus