Vem gör dina fotbäddar, experter eller försäljare?

Vem gör dina fotbäddar, experter eller försäljare?

Att göra fotbäddar med hänsyn och anpassning till individens besvär och behov kräver stor kunskap om skador och om kroppen, från topp till tå. Vi som jobbar här har mer än 60 års samlad yrkeserfarenhet av fotproblem, överbelastningsskador och idrottsskador – och hur man gör fotbäddar som lindrar dem. Vår verksamhet bygger på ett nära samarbete med sjukgymnaster, läkare, naprapater och andra terapeuter där vi ser ortopedtekniken som en viktig del i rehabiliteringen vid många överbelastningsbesvär.

Vår övertygelse är att gedigen kunskap och erfarenhet kombinerad med noggrann tillverkning och trevlig service är det som ger resultat och nöjda kunder. Kunder som gärna återkommer till oss år efter år, och som gör oss stolta över vår yrkeskompetens och vårt goda rykte.

Vår historia

Ortopedteknisk expertis har funnits i Solna sedan mitten av 1980-talet, då Idrottskliniken och Sportskokliniken etablerades i Råsunda Fotbollsstadion, med samlad kompetens hos ortopedläkare, sjukgymnaster, ortopedtekniker och skospecialister. Under åren har vi bistått med ortopedteknisk expertis till otaliga elitidrottare och motionärer. Under 2020 flyttade vi från Arenastaden, dit vi flyttade när Råsunda revs 2012, till nya lokaler i Näckrosen.

Vi som jobbar på Anatomic

Ulf Jönsson

Ulf har arbetat som ortopedtekniker i verksamheten på Råsunda sedan 1990. Provat på det mesta inom idrott och motion, med ett förflutet som fotbollsspelare på elitnivå. Sedan dess aktiv fotbollstränare på ungdoms- och seniornivå. Ulf har också bakgrund som legitimerad naprapat med erfarenhet av bedömning och behandling av besvär i rörelseapparaten. Han har även arbetat med idrottsskador på elitnivå inom både fotboll och ishockey.

Jörgen Andersson

Jörgen är utbildad ortopedtekniker sedan 1988 och jobbade på Anatomic redan under slutet av 80-talet. Han utbildade sig sedan till naprapat 1996 och har sedan dess varit verksam på olika kliniker i Stockholm.
Jörgen har tävlat på elitnivå i triathlon och löpning och har idrottsmedicinsk erfarenhet från fotboll, handboll, ishockey och basket samt är med i akutteam på friidrottstävlingar. Sedan fem år är han också aktiv friidrottstränare i Vallentuna FK.

Marie Lindborg

Marie har arbetat på företaget sedan 1995 då hon kom från arbete på en sjukgymnastmottagning
i Västerås. På Anatomic hjälper hon till med utprovning och justering av inlägg, ortoser och skor.
Marie är även den som sköter bokningen och reception och kan med sin långa erfarenhet svara på de flesta frågor ni kan tänkas ha.